Aanbod en tarieven

Cardio Power

Werken aan je uithoudingsvermogen en kracht met afwisselende 7 wekelijkse programma’s. Oefeningen op basis van lichaamsgewicht of met attributen. Alle seizoenen in de buitenlucht, sterker worden van lichaam èn geest.

Tarieven

3 maanden € 30,- p.m.

6 maanden € 26,50 p.m.

12 maanden € 22,50 p.m.

Trailrunning

In de natuur, over wortelpaden en zandverstuivingen, smalle paadjes, omhoog en omlaag. Niks biedt zoveel meer avontuur dan trailrunning. Gericht en bewust trainen op basis van leuke doelen die jou prikkelen om beter en sterker te worden, zowel technisch als conditioneel.

Tarieven

Clinic

3 trainingen € 59,-

Groepsactiviteit

6 maanden € 95,-

12 maanden € 155,-

10 ritten kaart € 49,-

Animal Flow

Ontdekken wat jouw lichaam allemaal kan in de vorm van bewegingen maken. Bewegingen die lijken op yoga, breakdancing en gymnastiek. Controle, flexibiliteit en kracht. De oefeningen zijn van hoge intensiteit in een kort moment. Je algemene fitheid en stabiliteit worden getraind, maar je leert ook beter ademen, terwijl je meer controle over je lichaam krijgt.

Tarieven

Op aanvraag

Buiten sporten Nijmegen | FAAM Vitaal sporten in de natuur

Spinning

(van oktober t/m maart)

Meer dan fietsen op muziek. Gevarieerde lessen door de diversiteit aan oefeningen, kracht, souplesse en core. Blijf soepel en krachtig fietsen voor het fietsseizoen weer start gaat.

Tarieven

Op aanvraag

Personal Training

Aandacht voor jou en jouw wensen. Met plezier en variatie bewust trainen. Verrassend en uitdagend. Hard werken op het moment, voldaan achteraf en resultaat in de toekomst.

Naast actief en doelgericht bewegen ook behoefte aan voedingsadvies? Ook dat kunnen we meenemen als onderdeel van de personal training.

Tarieven

Op aanvraag

Buiten sporten Nijmegen | FAAM Vitaal sporten in de natuur

Mountainbike en wielrenclinics

Goed kunnen mountainbiken en/of wielrennen zit soms in kleine details: een goede houding op de fiets, de bocht op de juiste manier aansnijden, op het goede moment remmen of het juiste verzet kiezen. Als de basis goed is, volgt de snelheid.

Tarieven

Clinic

3 trainingen € 75,-