REFERENTIES

Theo

Met veel plezier neem ik deel aan de wekelijkse Cardio Power Training. Door FAAM wordt steeds een uitdagende training neergezet, de training wordt goed begeleid en er is een hele goede sfeer in mijn groep! Veel variatie in oefeningen en nooit saai. Als ik naar de training fiets zie ik er soms tegenop maar na 5 minuten doe ik weer fanatiek mee! Heel jammer dat door de lockdown de groepstrainingen gestopt moesten worden, gelukkig kan personal training nog wel.

Annemiek

Ik neem al een tijdje met heel veel plezier deel aan de CPT van FAAM. Samen met een leuke groep werken aan je conditie en spierversterking. Door een voet/enkel blessure moest ik helaas afhaken. Personal Training biedt een aangepast programma, zodat ik ondanks mijn blessure lekker kan trainen in de buitenlucht en fit blijf. Ook train ik nu actief het sterker maken van mijn enkel. Het enthousiasme en de persoonlijke aanpak van Nicoline, de combinatie van kracht- en cardio training en de groene locatie in de wijk maken het echt een aanrader.

Anderen over FAAM: lees de reviews
Anderen over FAAM: lees de reviews

Annemiek

Het is leuk sporten bij FAAM. Nicoline is enthousiast, fanatiek, vol energie en zorgt voor verbinding. Het leuke van FAAM is dat er altijd plaats voor humor is, terwijl er ook goed getraind wordt. Ik word helemaal enthousiast door de speelsheid die in sport en spel  oefeningen naar voren kunnen  komen. Daarnaast kan je met de resettraining elke 7 weken kennismaken met een andere sport zoals bv spinning, , karate etc. De groep zorgt ervoor dat ik enthousiast blijf om te sporten.

Saskia

Na twee zwangerschappen vond ik het weer tijd om mijn lichaam aan het werk te zetten. Alleen hardlopen vond ik te eenzijdig. FAAM bleek exact wat ik zocht.. Het idee van het samen sporten in de buitenlucht, met aandacht voor kracht- en conditietraining spreekt me aan. Na ruim 3 jaar ben ik nog altijd enthousiast over de energie waarmee Nicoline de training geeft, het gevarieerde programma en bovenal het sporten in de frisse buitenlucht. Ga zo door Nicoline!

Anderen over FAAM: lees de reviews
Anderen over FAAM: lees de reviews

Floor

Ik trailrun nu 4 maanden en vind het zelfs nog leuker dan ik dacht. Heerlijk om zondag ochtend vroeg door een nog stil bos te rennen en over kleine paadjes "vliegen". Ik heb al veel mooie nieuwe plekjes zo verkend. Door variatie in locatie, de verschillende stijlen van de drie trainers en een programma met heldere structuur en opbouw, is er veel afwisseling. Ik kom altijd zeer voldaan weer terug van een training. Het is het vroege opstaan meer dan waard!