Nicoline Wiersma

eigenaar FAAM Vitaal

Team Faam Vitaal: een inspirerende groep professionals

 

Wat in 2017 begon als Buitensport FAAM is nu uitgegroeid tot FAAM Vitaal. Sporten is altijd al belangrijk geweest in het leven van Nicoline. Echter voor een vitaal leven is meer nodig dan alleen voldoende bewegen en sporten. Het is ook gelukkig zijn in je werk, je talenten en drijfveren kunnen ontplooien, invulling geven aan jouw dromen en wensen, bewust zijn van wat jij belangrijk vindt. Dit heeft Nicoline doen besluiten om te investeren in haarzelf en in 2017 te starten met een eigen onderneming. De ruim 15 jaar ervaring als projectleider openbare ruimte bij verschillende organisaties neemt Nicoline uiteraard mee. Al deze kennis en ervaring bundelt Nicoline en dragen bij aan tal van creatieve oplossingen, het kunnen schakelen op verschillende niveaus, resultaatgericht en verbindend werken. Nicoline probeert anderen te enthousiasmeren om met haar mee te gaan en grenzen te verleggen. Groeien staat centraal in haar leven, het maximale uit jezelf en anderen halen.

FAAM Vitaal staat voor de eerste 2 letters van haar kinderen FAbian en AMber maar betekent ook; bekend en goede reputatie of wellicht een Femme Vitale. Een naam die vanuit verschillende invalshoeken bij haar past.

TEAM BEWEGEN

Naast zelf sporten vindt Nicoline het ontzettend leuk om training te geven. Tenslotte is het daar mee begonnen in 2017. Deelnemers fysiek en mentaal sterker maken, persoonlijke aandacht, resultaatgericht en vooral veel plezier hebben, maken de activiteiten uniek.

 

Nicoline wordt hierbij ondersteund door een professioneel en enthousiast team.

Team Faam Vitaal: een inspirerende groep professionals

KAJ

Kaj is begonnen met hardlopen om fit te zijn voor avonturen tussen de bergtoppen van de Alpen. Tegenwoordig loopt hij vooraan mee op de lange trails in binnen en buitenland. Kaj is tevens fitness instructeur en geeft naast de trailrun trainingen ook CPT.  De trainingen van Kaj zijn avontuurlijk en speels met een focus op techniek en plezier.

Team Faam Vitaal: een inspirerende groep professionals

HANS

Hans loopt al meer dan 40 jaar hard. Van marathons tot ultra’s, het kan hem niet uitdagend en ver genoeg zijn. Ruim 7 jaar geleden heeft hij de  weg atletiek ingeruild voor het trailrunnen. Hij heeft inmiddels veel trails gelopen in Nederland, België en in de Alpen. Hij neemt je dan ook graag mee op avontuur, om zo nieuwe paadjes en de natuur te ontdekken.

Team Faam Vitaal: een inspirerende groep professionals

WILMA

Al jarenlang geeft Wilma mountainbike- en wielrentraining. Ooit zelf een fanatieke wedstrijdrijder geweest met mountainbiken, leert ze je nu maar al te graag alle kneepjes van het vak. Het fietsen en alles wat daar bij hoort is niet weg te denken uit haar leven.

Team Faam Vitaal: een inspirerende groep professionals

LOTTE

Lotte heeft als hoofdsport mountainbiken. Zij vindt het heerlijk om in de bossen te zijn en de combinatie met een sport die zowel fysiek als mentaal veel vraagt is echt voor haar weggelegd. Naast haar werk als arts, mountainbiket Lotte namens het LTD team op hoog niveau. Lotte geeft spinning en verzorgt mountainbike clinics bij FAAM en dat doet zij met veel plezier, zij geniet ervan mensen enthousiast te maken voor de fietssport.

Team Faam Vitaal: een inspirerende groep professionals

ANDREA

Andrea is buitensporter in hart en nieren. Zelf is ze fanatiek hardloper, wielrenner en mountainbiker en hecht ze veel waarde aan krachttraining. De combinatie van cardio, kracht én buitenlucht komt terug in de CPT-trainingen die ze met veel enthousiasme geeft voor FAAM. Naast trainer is Andrea (sport)voedingsdeskundige en geregistreerd BGN gewichtsconsulente en richt ze zich vakmatig op leefstijl en vitaliteitscoaching.

Benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk ons aanbod!

 

PARTNERS

PRAKTIJK VOOR HAPTONOMIE

Met hapto therapie wordt, door middel van gesprekken en non-verbale technieken, gevoelskracht aangesproken waardoor er een betere balans tussen verstand en gevoel kan ontstaan. Dit biedt een grotere flexibiliteit in het omgaan met jezelf, de ander en situaties die je in het leven tegen komt.

MMFYSIO

MMfysio is een brede fysiotherapiepraktijk met de focus op de behandeling van sporters en ouderen. Voor deze brede hoofdrichtingen is bewust gekozen: niet alleen een knie of rug worden behandeld, bij elke behandeling gaan we uit van de mens als geheel. De volledige persoon.

ADVYT

Deze loopbaan- en vitaliteitscoach heeft de aandacht op gezond werken en gezond leven, lichamelijk vitaal en geestelijk gezond en fit. Een creatieve, betrokken coach die vanuit verschillende perspectieven altijd kansen ziet voor de mens en deze plaatst in de context van zijn/haar omgeving.