Voor wie

FAAM Vitaal is er voor mensen en organisaties die willen werken aan hun vitaliteit en streven naar een optimale vitaliteit. Mensen en organisaties die vitaliteit breder zien dan voldoende bewegen en gezonde voeding. Mensen en organisaties die het maximale eruit willen halen, grensverleggend denken en resultaatgericht zijn. Mensen en organisaties die groeien, samen, plezier en vertrouwen als maatstaf hebben.

 

 

FAAM Vitaal gaat niet voor de kortste route, ook niet de snelste route, wel voor de meest duurzame route. We gaan voor lange termijn resultaten en geleiden de route daar waar nodig bij. We springen in op hedendaagse ontwikkelingen in combinatie met de behoeften van de klant. 

Deze duurzame route bewandel je samen met oog voor het grote geheel en de details die daar bij horen. Maatwerk door een goede analyse, luisteren waar de behoeftes liggen, de vraag achter de hulpvraag scherp krijgen. Dit bereiken we met de uitgebreide vitaliteitsscan en het voeren van de dialoog. Een gesprek met verschillende mensen, waarin een vrije gedachten wisseling plaatsvindt, wat tot nieuwe inzichten leidt bij de betrokkenen. Écht luisteren ligt hieraan ten grondslag. 

Met de juiste creativiteit, het schakelen op verschillende niveaus, resultaatgericht en verbindend werken bouwen we samen aan de juiste vitaliteitsroute. FAAM Vitaal helpt dan ook graag bij het opstellen van een innoverend vitaliteitsbeleidsplan en/of uitvoeringsplan. Hiervoor maken we onder andere gebruik van het 8 fasen proces van John Kotter.

Vitale organisatie, managers, teams en medewerkers | FAAM Vitaal
Vitale organisatie, managers, teams en medewerkers | FAAM Vitaal

8 Fasen proces

John Kotter

Benieuwd naar wat FAAM Vitaal voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op.

ONZE KLANTEN