Faamvitaal
06 52 84 94 54 Waalbandijk 16 Nijmegen
 

Onze diensten

Lekker in je vel zitten, minder stress, tijd voor jezelf, je dromen nastreven, allemaal aspecten die bijdragen aan jouw vitaliteit. Wat heb jij nodig voor optimale vitaliteit? Laat je inspireren door verschillende mogelijkheden bij FAAM Vitaal. Behoefte aan sparring, neem dan contact op.
Medewerkers die flexibel, productief, gelukkig, energiek en weinig ziek zijn. Welke bedrijf wil dat nou niet! Ook overtuigd dat vitaliteit meer is dan voldoende bewegen en gezonde voeding? Bereid om grensverleggend te denken en te investeren? Dan gaan we aan de slag, op de weg naar een gezond(er) bedrijf! Samen, groei, plezier en vertrouwen staan hierin centraal. Nieuwsgierig wat FAAM Vitaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Over FAAM Vitaal

Wat in 2017 begon als Buitensport FAAM is nu uitgegroeid tot FAAM Vitaal. Sporten is altijd al belangrijk geweest in mijn leven. Echter voor een vitaal leven is meer nodig dan alleen voldoende bewegen en sporten. Het is ook gelukkig zijn in je werk, je talenten en drijfveren kunnen ontplooien, invulling geven aan jouw dromen en wensen, bewust zijn van wat jij belangrijk vindt. Dat wetende ben ik dus begonnen met mijn eigen vitaliteitsreis door te investeren in mezelf en in 2017 te starten met een eigen onderneming. Dit en de ruim 15 jaar ervaring als projectleider openbare ruimte bij verschillende organisaties neemt ik  uiteraard mee in mijn rugzak. Al deze kennis en ervaring bundel ik en draagt bij aan waar FAAM Vitaal voor staat en wat FAAM Vitaal nu is; energiek, creatief, verbindend, resultaatgericht, betrokken en ondernemend. Ik probeer anderen te enthousiasmeren om met mij mee te gaan, nieuwe paden te ontdekken en grenzen te verleggen. Groeien staat centraal in mijn leven, het maximale uit jezelf en anderen halen.

FAAM Vitaal staat voor de eerste 2 letters van mijn kinderen FAbian en AMber maar betekent ook; bekend en goede reputatie of wellicht een Femme Vitale. Een naam die vanuit verschillende invalshoeken bij mij past.

Klanten waarderen ons met een 9,5

Naam: Floor
28-05
Ik trailrun nu 4 maanden en vind het zelfs nog leuker dan ik dacht.
Naam: Theo
20-05
Met veel plezier neem ik deel aan de wekelijkse Cardio Power Training.
Naam: Annemiek
28-05
Ik neem al een tijdje met heel veel plezier deel aan de CPT van FAAM.
Naam: Annemiek
28-05
Het is leuk sporten bij FAAM.

Ons team

Deze professionele aanpakkers staan klaar voor jou!

FAAM Vitaal in cijfers

bekijk onze behaalde resultaten

2320

Km. hardgelopen dit jaar.

2850

Km. gefietst dit jaar

211

Tevreden deelnemers.

100

Klanten bevelen ons aan.

Contact

Schuif om te kunnen versturen!

FAAM Vitaal

Waalbandijk 16 - 6541 AJ Nijmegen

06 52 84 94 54

info@faamvitaal.nl

Kvk.: 67930964

Algemene Voorwaarden FAAM Vitaal