Vitaliteitsadvisering en coaching

Wat levert het op?

Vitale mensen slapen beter, ervaren minder stress, genieten meer, presteren beter, zijn gelukkiger, zijn meer betrokken, energieker en minder vaak ziek. FAAM Vitaal zet jou in je energie. Wanneer jij in je energie zit ben je in staat tot stappen naar verandering.

Onze aanpak

 

We creëren overzicht in alle vier de kernkwadranten met behulp van de uitgebreide vitaliteitsscan. De scan bestaat uit vragen om een goed beeld te krijgen van de inhoud op de vier kernkwadranten. 

Vanuit dit overzicht gaan we de diepte in door het aangaan van de dialoog. We komen bij de kern die er toe doet, de kern die zorgt voor de juiste route. 

Eenmaal scherp wat er goed gaat en waar verbetering nodig is? Dan kan de energie weer gaan stromen. Er is ruimte voor beweging. Een beweging die je echt verder helpt. 

Samen geven we vorm aan die beweging, de route die leidt tot een vitaler mens, team en organisatie. De gesprekken komen op gang en helpen bij het creëren van mogelijkheden. Het borrelt van de ideeën en nieuwe wegen ontstaan. 

Het avontuur is begonnen met als resultaat een vitale organisatie, een vitaal team, een vitaal mens.

"Vitale mensen presteren beter."

Bewegen

FAAM Vitaal richt zich vooral op activiteiten in de buitenlucht. We zitten immers al zo vaak binnen en hoe mooi is het om de seizoenen van het jaar samen sportend mee te maken. FAAM biedt verschillende activiteiten waarbij kleine groepen en persoonlijke begeleiding centraal staan. Jij gaat immers voor resultaat. Wij bieden je het juiste programma, plezier, aandacht en veel afwisseling. Zo blijf je lekker in beweging.

 - Cardio Power Training (CPT)

 - Animal Flow

 - Trailrunning

 - Spinning (van oktober t/m maart)

 - Mountainbike en wielrenclinics

 - Personal Training